Kako poteka sodelovanje?

Sodelovanje sklenemo na podlagi izdane ponudbe in potrjenega naročila. Za izdajo ponudbe nam posredujete povpraševanje, v katerem opredelite svoje zahteve, na snovi katerih vam pripravimo ponudbo. Bistvenega pomena je, da za izdajo ponudbe predložite vse napotke, smernice in navodila, za katere želite, da jih upoštevamo pri izvedbi vašega naročila. Ponudba ima pogodbeno vrednost in se lahko nanjo sklicujete v primeru potrebe po popravkih ali dopolnitvah. S ponudbo vas na tak način zavarujemo, da je izvedba naročila realizirana natančno v skladu z vašimi pričakovanji in zahtevami.

Ponudba poleg vsebinskih določil zajema še ceno in rok izvedbe. V kolikor vam ponudba odgovarja, vam izstavimo predračun, s plačilom katerega potrdite naročilo. Z dnem potrditve naročila je to oddano v izvedbo, s čimer prične teči rok izvedbe. Vsi izdelki so naročniku dostavljeni na dan zaključka roka izvedbe oziroma v primeru izjemnih okoliščin in v okviru naših zmožnosti pred dogovorjenim rokom.

Če ni posebej drugače dogovorjeno, je sodelovanje v okviru posameznega naročila zaključeno 21 dni po oddaji izdelka, ko iz arhivov odstranimo korespondence in materiale. Korespondence in materiale 21 dni zadržimo, da zagotovimo možnost realizacije morebitnih popravkov.